top of page

2CV6 VERT JADE 1979

Zeer mooie Citroen 2CV6 aangeboden. 

Ben je op zoek naar een unieke en karaktervolle auto? Dan is deze Citroën 2cv6 uit 1979 de perfecte keuze! Met zijn iconische design en betrouwbare prestaties is deze klassieke auto een echte eyecatcher op de weg.

Deze Citroën 2cv6 is niet zomaar een auto, een ongerestaureerd exemplaar in 2018 aangekocht van de eerste Franse eigenaar. Met nog geen 45.000 km op de klok voelt ze nog als nieuw aan. Op wat enkele gebruikerssporen na een zeer bijzondere auto voor haar leeftijd. Taxatierapport aanwezig.

Deze 2cv6 uit 1979 is voorzien van een krachtige 602cc-motor, die je moeiteloos door het verkeer manoeuvreert. Met zijn bescheiden brandstofverbruik ben je bovendien milieubewust onderweg. En dankzij de eenvoudige techniek is onderhoud en reparatie ook nog eens betaalbaar.

Maar de Citroën 2cv6 is meer dan alleen een praktische auto. Het is een stukje geschiedenis op wielen, dat je terugbrengt naar de nostalgische jaren '70. Stap in en voel de vrijheid van het open dak, terwijl je geniet van het geluid van de ronkende motor en de wind door je haren.

Of je nu een liefhebber bent van klassieke auto's of gewoon op zoek bent naar een unieke auto met karakter, de Citroën 2cv6 uit 1979 is de perfecte keuze. Kom langs en ervaar zelf de charme en het rijplezier van deze tijdloze klassieker.

Wij leveren deze bijzondere eend af met een verse APK, afleverbeurt en een jaar garantie.
Als onderneming met een sociale doelstelling kunnen we hem voor een scherpe prijs leveren.

Bel voor een afspraak om een proefrit te maken!

Meet The Team

€ 13.500,- | 1979 | APK tot 26-06-2025

_DSC8801.jpg
bottom of page