top of page

WERKERVARINGSPLAATS BIJ 2CV4U: INFO VOOR SOCIALE PARTNERS

Werk jij met mensen die graag aan het werk willen, maar voor wie de stap naar een betaalde baan nog te groot is? Bijvoorbeeld omdat ze zijn vastgelopen in het werk of leven, niet weten welk beroep bij ze past, of de Nederlandse taal nog aan het leren zijn? Dan gaan we graag met jou (of hen) in gesprek! 

In onze werkplaats en pakketpunt in Nijmegen hebben we meerdere werkervaringsplaatsen beschikbaar waar we mensen op weg helpen naar betaald werk of een opleiding. 

Onder begeleiding van een werkmeester en een jobcoach kunnen deelnemers aan de slag met de werkzaamheden die zij interessant vinden.

20231003_153004 (2).jpg

Dit kunnen werknemers bij ons doen:

Voor wie zijn onze werkervaringsplaatsen?

Iedereen is welkom bij 2CV4U. Het belangrijkste is dat een deelnemer gemotiveerd is om te leren en te werken. Deelnemers hebben geen specifieke opleiding of werkervaring nodig. Wij bieden re-integratie en ontwikkeltrajecten op maat aan voor diverse doelgroepen, bijvoorbeeld in het kader van re-integratie, stage, (arbeidsmatige) dagbesteding of inburgering. We bieden geen betaalde banen, wel een leuke en leerzame werkplek.

 

  • Voor sommige werkzaamheden heeft de deelnemer een autorijbewijs B nodig.

  • Het is nodig dat de deelnemer het Nederlands redelijk verstaat en spreekt of dit aan het leren is (taalniveau A2 of hoger).

Een traject bij 2CV4U is altijd maatwerk. Bij voorkeur gaat iemand minimaal 2 dagen in de week bij ons aan de slag, maar een inwerk-/opbouwperiode is zeker bespreekbaar. Ook de duur van een traject bepalen we in overleg. Onze (rol)deuren zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 tot 17.00.

 

Bij 2CV4U worden deelnemers op de werkvloer begeleid door werkmeesters. Zij zijn het eerste aanspreekpunt bij vragen en ondersteunen de deelnemers bij de uitvoering van de taken. Daarnaast beschikken deelnemers indien nodig, over een jobcoach. Dit kan een jobcoach van 2CV4U zijn, of een jobcoach van buitenaf.

Over 2CV4U

2CV4U  is een sociale en innovatieve onderneming.

 

Wij vervullen

  1. Een maatschappelijke rol als leer-werkbedrijf voor een grote doelgroep: De mensen die, anders dan door een fysieke of verstandelijke beperking, een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de sociale cohesie en bevorderen we de integratie in onze maatschappij.

  2. Een culturele rol door onze inspanning een deel van het rollend erfgoed voor het nageslacht te behouden.

  3. Een publieke rol als voorbeeld van duurzaam ondernemen. Onze pakketdienst wordt verzorgd met elektrische besteleenden.

  4. Een innovatieve rol. Wij maken het voor bezitters van een 2CV oldtimer mogelijk om elektrisch te rijden.

Kennismaken? Of heb je een vraag?

Wil je meer weten over de werkervaringsplekken bij 2CV4U? Via het formulier hieronder kun je een vraag stellen of een afspraak maken om eens kennis te maken!

Bedankt voor je bericht!

Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook!
 

 06-41819038

bottom of page