top of page

VACATURE:

WERKERVARINGSPLAATS BIJ 2CV4U

Wil je graag (weer) aan het werk, maar ben je bang dat een betaalde baan nog een te grote stap voor je is? Dan is een werkervaringsplaats bij 2CV4U in Nijmegen iets voor jou! 

 

2CV4U is een werkplaats waar we lelijke eenden verhuren, restaureren en repareren. Ook zijn we een pakketpunt voor ondernemers en bewoners uit de buurt.

Onder begeleiding ga je aan de slag met werkzaamheden die jij leuk vindt. Zo raak je (weer) gewend aan de regelmaat van een baan of opleiding. Ook leer je nieuwe vaardigheden en ontmoet je nieuwe mensen. Je bouwt aan je zelfvertrouwen en ontdekt waar jij goed in bent en waar je gelukkig van wordt. 

Dit kun je bij ons allemaal doen:

Wat is een werkervaringsplaats?

Met een werkervaringsplaats bij 2CV4U kun jij je oriënteren en ontwikkelen. Bijvoorbeeld als je vastgelopen bent in je werk of leven, je nog niet weet welk beroep bij je past of de Nederlandse taal nog aan het leren bent. Een werkervaringsplaats bij 2CV4U is onbetaald, maar wel leuk én leerzaam!

Als je bij ons aan de slag gaat, zet je stappen richting (betaald) werk of een opleiding. Je krijgt plezier in samenwerken, je ontwikkelt werknemersvaardigheden en je zelfvertrouwen groeit. Ook krijg je dankzij een jobcoach zicht op je eigen motivatie, ambities en mogelijkheden. Op de werkvloer word je begeleid door werkmeesters. Zij zijn je aanspreekpunt en ondersteunen je bij je werkzaamheden.

Een werkervaringsplaats is altijd maatwerk. Het liefst ga je minimaal 2 dagen per week bij ons aan de slag, maar je uren langzaam opbouwen kan zeker. De duur van het werkervaringstraject bepalen we in overleg.

Wat verwachten wij van jou?

Iedereen is welkom bij 2CV4U. Het belangrijkste is dat je zin hebt om aan de slag te gaan! Je hebt geen werkervaring of opleiding nodig.​ Wel is het belangrijk dat je redelijk Nederlands verstaat en spreekt, of dit aan het leren bent.

Kennismaken? Of heb je een vraag?

Wil je weten of een werkervaringsplaats bij 2CV4U bij jou past? Via het formulier hieronder kun je een vraag stellen of een afspraak maken om eens kennis te maken!

Bedankt voor je bericht!

Liever bellen of WhatsAppen? Dat kan ook!
 

 06-41819038

bottom of page